Bæredygtig isolering med naturlige råvarer

Bæredygtig isolering med naturlige råvarer
Bæredygtig isolering med naturlige råvarer

Verden står over for en udfordring; Bygningers CO2 aftryk skal reduceres, og have så lav mulig indvirkning på miljøet. Det kan virke som en umulig opgave. Men det er muligt! – Vi skal bare turde se radikalt anderledes. Et eksempel på dette er bæredyg

Bæredygtig isolering skal give kvalitet på lang sigt

Med bæredygtig isolering er du nødt til at tænke på mange faktorer. Det er indlysende, at isoleringen skal være holdbar i brug, og samtidig skal den have en lang levetid. Der giver absolut ingen mening i at installere isolering, der skal udskiftes regelmæssigt. Så vælg ikke trends eller hypes for bæredygtig isolering, men arbejd med producenter, der har alle certifikaterne i orden, og som allerede har erfaring på markedet.

Bæredygtige isoleringsmaterialer har ingen negativ indvirkning på verden

Hos EverUse fremstiller vi vores isoleringsmateriale fra affald. Vi undgår at udtømme jorden ved konstant at udvinde råmaterialer, som det er almindeligt at gøre med andre produkter. Vi fortsætter med at gentage denne proces. EverUse bliver aldrig til affald igen. Vores produkter er genanvendelige. Det kan gøres til et nyt isoleringsprodukt inden for 15 minutter. Hvor bortskaffelse af traditionelle isoleringsmaterialer koster penge, fordi der ikke er nogen god mulighed for at genbruge det, tjener EverUse penge. Bæredygtig isolering er derfor også godt for forretningsmodellen. På denne måde bliver bæredygtig isolering cirkulær, uden at have negativ indvirkning på vores klode.

Bæredygtig produktionsproces er en forudsætning for bæredygtig isolering

Endelig er det vigtigt at se på produktionsprocessen for isoleringsmaterialet. Hvor meget energi, vand og toksiner der bruges i produktionen. Vi isolerer ofte for at spare energi og dermed reducere CO2-udledningen. Men hvor bæredygtigt isolerer vi, når vi fremstiller isolationsprodukter, der tager en enorm mængde energi? Produktionen af ​​EverUse kræver relativt lidt energi og der udledes derfor kun meget lidt CO2. Samlet set, målt over hele produktionsprocessen, har EverUse et negativt CO2-aftryk. EverUse har modtaget Cradle to Cradle-certifikatet, fordi vi producerer sundt og bæredygtigt.


EverUse er en pioner inden for bæredygtig isolering

EverUse fremstiller cirkulært isoleringsmateriale fra affald. Vores produkter bruges i bolig- og ikke-boligbyggeri til både renovering og nybyggeri. Derudover udvikler vi cirkulære produkter som vægge, døre og akustiske paneler med forskellige partnere. EverUse lancerede også de første cirkulære isoleringsflager med et C2C-certifikat på markedet i 2019, hvilket gør det til en stærk partner for alle parter, der ønsker at isolere bæredygtigt.


Du kan altid sende os et spørgsmål, så hjælper vi dig videre med dine bæredygtige muligheder.

Lees meer nieuwsBlog