Celluloseisolering reducerer CO2-aftrykket hele året rundt

Celluloseisolering reducerer CO2-aftrykket hele året rundt
Celluloseisolering reducerer CO2-aftrykket hele året rundt

Du gemmer CO2 med EverUse, fordi du lagrer CO2 i dine bygninger. Og du sparer endnu mere Co2 ved at isolere din bygning godt.

Du gemmer CO2 med EverUse, fordi du lagrer CO2 i dine bygninger. Og du sparer endnu mere Co2 ved at isolere din bygning godt.

Med EverUse kan du gemme din CO2, fordi du ved at benytte materialer fra EverUse gemmer CO2 i dine bygninger. Derudover sparer du endnu mere CO2, fordi du din bygning bliver isoleret med en høj ydeevne.

Alle ønsker at spare energi, fordi lavt energiforbrug betyder lave CO2 udledninger. Det hjælper os vej som land for at opnå klimamålene. Og det er godt for din bygning, fordi det kan bidrage til dine bæredygtighedsmål og spare dig penge.

R-værdien fortæller om effektiviteten af din isolering. Men R-værdien fortæller ikke alle fordelene om din isolering fra EverUse. Også om sommeren er isoleringen fra EverUse yderst effektiv. Vores celluloseisoleringsprodukter klarer sig meget bedre end traditionelle isoleringsmaterialer som mineraluld eller polystyrenskum.Høj isoleringsværdi; dejlig varm om vinteren

Med en L-værdi på 0,037 W / m K har celluloseisolering en R-værdi på mere end 5 ved en tykkelse på 20 cm. R-værdien udtrykker varmebestandigheden. Jo højere dette er, jo bedre forbliver huset opvarmet. En R-værdi på 5 er rigtig god og sikrer derfor, at varmen forbliver i hjemmet og ikke forsvinder udenfor. Billedet i dette indlæg viser tydeligt, hvor godt dette fungere i praksis.

Stærkt faseskift: dejligt og køligt om sommeren

Om vinteren skal varmen forblive i din bygning, men om sommeren vil du holde varmen ude. Celluloseisolering er ideel til dette, fordi den har en meget høj faseforskydning.


Mange gange højere end mineraluld (sten- og glasuld) eller for eksempel polystyren (polystyrenskum). Faseskiftet af et isoleringsmateriale udtrykkes som det antal timer, det tager for varme (eller kulde) at passere gennem materialet.


Tænk på den tid det tager for sommersolen at varme det underliggende gulv op gennem det isolerede tag, hvor celluloseisolering klarer sig mange gange bedre end almindelige isoleringsmaterialer som glas og stenuld. Med et 9 til 7,5 timers faseskift forbliver boliglaget køligt hele den varme sommerdag. Med traditionelle isoleringsmaterialer tager dette kun 4 timer.


Ønsker du at øge komforten i dine bygninger og realisere den cirkulære økonomi? Kontakt os for mere information eller anmod om et tilbud.

Lees meer nieuwsBlog