Cirkulære og sunde arbejdspladser med akustiske skærmvægge med laveste co2 aftryk.

Cirkulære og sunde arbejdspladser med akustiske skærmvægge med laveste co2 aftryk.
Cirkulære og sunde arbejdspladser med akustiske skærmvægge med laveste co2 aftryk.

EverUse akustiske skrivebordsskærme - den nye standard, når det gælder sundt og cirkulært arbejde. Arbejd i stilhed!

Kun meget få mennesker ved hvad deres arbejdsplads er lavet af, og hvordan disse møbler produceres. Møblerne i vores indendørs miljøer kan sågar have indvirkning på vores sundhed, da de kan udlede sundhedsskadelige stoffer. Det er netop her, hvor et sundt og cirkulært kontor hos TRIBOO adskiller sig fra alle andre borde på markedet. #GREENGRIDZ lette skrivebordspaneler og EverUse akustiske skrivebordsskærme gør en forskel. Vi introducerer den nye standard, når det gælder sunde og cirkulære produkter.

Vores akustiske skærmvægge

EverUse er et cirkulært isoleringsmateriale, der er fremstillet af papir og papaffald på den første cirkulære isolerings fabrik i verden. Fordi det cirkulære produkt upcycles fra affald i stedet for at udvinde nye råvarer, har det et negativt CO2-aftryk og lagrer CO2 i den konstruktion det fremstilles i. De naturlige cellulosefibre er skånsomme for huden og ikke skadelige for luftvejene. Det indeholder ikke skadelige fibre eller giftige stoffer såsom formaldehyd. Dette gør det muligt at fremstille sunde akustiske møbelapplikationer, der bidrager til et sundt og ansvarligt indendørsmiljø. EverUse er verdens første cirkulære isoleringsmateriale med Cradle to Cradle-certifikat.

VÆRDIERNE VED AKUSTISKE SKÆRMVÆGGE

Akustiske cirkulære produkter af affald

EverUse® Isoleringsplader er robuste og elastiske og danner grundlaget for den akustiske skærmvæg. Den innovative EverUse-opskrift består af upcycled affaldsrester fra papir og pap. Et uld lignende materiale skabes ved at ændre strukturen af disse naturlige cellulosefibre. Dette materiale danner grundlaget for EverUse cirkulære isoleringsprodukter. Det unikke produkt isolerer både akustisk og termisk, så det løser to problemer på én gang. Det kan fås som flager, plader, paneler eller som helt isoleringssystem. Med hvert EverUse-produkt, du køber, reducerer du affaldsbjerget og øger den akustiske og termiske komfort i dit bygnings- og arbejdsmiljø.

Exceptionel lydabsorbering og isolering

EverUse yder et værdifuldt bidrag til realiseringen af ​​akustisk komfort. Everuse absorbere støjgener på grund af refleksioner og forkortelser af efterklangstiden. Isolerer både når det kommer til at beskytte et rum mod støj udefra og omvendt indefra. Takket være sin uld lignende struktur og fjedrende masse absorberes lyden ved både høje og lave frekvenser. Frekvensområdet, hvor EverUse gør sig bemærket i forhold til andre akustiske materialer, er ved stemmer – som ofte er årsagen til gener i åbne kontormiljøer. Plader med en tykkelse på 4 cm, har en absorptionsevne på 100%. Specifikations egenskaber og officielle test blev udført af Cauberg Huygen for at underbygge ydeevnen af materialerne fra EverUse.

SUNDHED

EverUse's opskrift består af naturlig cellulose og indeholder ikke sundhedsskadelige fibre eller giftige stoffer såsom formaldehyd. Som det første cirkulære isoleringsmateriale i verden med et Cradle to Cradle-certifikat er det vores mission at sikre, at alle kan bygge sundt og cirkulært.

Vi producere uden at skabe affald, og vi forhindre at råmaterialer går tabt. På denne måde forhindrer vi at skade vores miljø yderligere og samtidig bidrager vi aktivt til at reducere miljøforurening, klimaforandringer og udtømning af råmaterialer. EverUse scorer også højt som et Cradle to Cradle-certificeret materiale i evaluerings- og certificeringssystemerne, der bestemmer bygningers bæredygtighed. Cradle to Cradle-certificerede produkter er grundigt undersøgt og opfylder meget strenge krav inden for fem områder. Sikker og sund brug af materialer - genbrug af materialer - vedvarende energi og CO2-styring - forbedring af vandkvaliteten - sociale aspekter. Produktet skal produceres bæredygtigt og kan bruges igen som råmateriale i en biologisk eller teknisk cyklus.

CO2-REDUKTION OG CO2-OPBEVARING


Din akustiske skærmvæg som lagringsmiddeltroll til CO2.

Fordi EverUse er inkorporeret i konstruktionen af ​​skrivebordsskærmen, opbevares cellulosefibrene som biomasse i det indre. Der lagres 3,7 kilo CO2 for hvert kilo EverUse. Når vi retter dette til produktion og logistik i kæden, har EverUse et negativt CO2-aftryk på -1 kg CO2 /pr. kg produkt og bidrager og bidrager således betydeligt til reduktion og lagring af CO2.

Genanvendelig og 100% cirkulær

Cirkulær produktion uden affald. Designet af fibre som er 100% genanvendelige. Det cirkulære produktionsanlæg i Holland producerer uden at skabe affald, hvorved hvert isoleringsprodukt kan genbruges fuldt ud. Også skæringstabet, som normalt er en omkostningsstrøm, fordi affald skal behandles, bliver til en værdi. For på 15 minutter kan fibrene igen blive til et cirkulært isolationsprodukt, ved at gennemgå processen endnu en gang.

Affald som værdifuld valuta

Som  cirkulær værdikæde tager EverUse ansvar for sine cellulose-råvarer af høj kvalitet. Så når I er færdig med det, fortsætter vi med det. Når EverUse fjernes fra skrivebordsskærmene, vejes det, og vi tilbagebetaler råvareværdien pr. Kilo. Hvis materialets aktuelle værdi er steget i forhold til dets værdi på købstidspunktet, vil du drage fordel af dette ekstra afkast og modtage det ligesom en investering på din bankkonto. Fordi du har taget vare på råvarerne med stor kærlighed, modtager du værdiansættelsen i stedet for en faktura med omkostninger, der skal betales for behandling af affald. På denne måde håndterer vi vores råvarer sammen og smider ikke noget. Som producent giver EverUse konkret indhold til udviklingen af ​​den cirkulære økonomi og realiseringen af ​​et affaldsfrit samfund.


GRONDSTOFFENBANK VAN WAARDEVOLLE VEZELS EN CO2

Hoge kwaliteit en herbruikbaarheid van de grondstoffen is onderdeel van het circulaire business model. EverUse functioneert als een bank die haar waardevolle grondstoffen in de vorm van isolatiemateriaal tijdelijk uitleent aan organisaties. Als de klant de grondstoffen niet langer kan gebruiken krijgt EverUse deze terug. Daarna zorgen wij er voor dat de EverUse grondstof opnieuw zijn weg vind naar een andere klant in de vorm van vlokken, matten of panelen.

RETOURLOGISTIEK EN DE EERSTE CIRCULAIRE ISOLATIEFABRIEK TER WERELD

Alle logistieke retourstromen van de herbruikbare grondstof EverUse worden via een netwerk van circulaire HUBS georganiseerd en gecoördineerd. Zo vindt de grondstof op een efficiënte manier de weg terug naar de producent. Eenmaal verwerkt in de eerste circulaire isolatiefabriek ter wereld gaan de gezonde en verantwoorde circulaire producten weer terug naar de markt. Zo is de cirkel rond. We gooien niets meer weg en grondstoffen gaan nooit meer verloren.

GEMAAKT IN HOLLAND

EverUse wordt gemaakt in Nederland. Hiermee produceren wij altijd dicht bij onze klanten, zorgen voor werkgelegenheid en behouden we vakmanschap en innovatie voor de Nederlandse maakindustrie.

SUPER SNELLE LEVERTIJDEN

Omdat wij het product in Nederland maken en het niet gemaakt en getransporteerd hoeft te worden vanaf de andere kant van de wereld. Zijn wij in staat om in 14 dagen van bestelling tot aflevering in het kantoor te garanderen.  

MATERIAAL MET EEN IDENTITEIT

Alle EverUse isolatieplaten worden gechipt met NFC technologie. Dit geheugensteuntje voor onze klanten zorgt er voor dat onze producten altijd weer de weg terug vinden. Ook na langere tijd.

EverUse INSIDE

EverUse INSIDE is het samenwerkingsprogramma van EverUse voor de ontwikkeling van circulaire waarde ketens. De EverUse technologie verduurzaamd bestaande isolatie oplossingen op het gebied van gezondheid, herbruikbaarheid, reductie en opslag van CO2.

Daarnaast veredelen alle andere positieve eigenschappen van het materiaal de standaard lineaire isolatie oplossingen tot topkwaliteit isolatieproducten. Door best in class geluidisolatie en absorptie, thermische eigenschappen, vochtregulatie en fase verschuiving is EverUse een gezonde en verantwoorde keuze als het gaat om professioneel circulair isoleren.

Lees meer nieuwsBlog