EverUse de beste oplossing voor de grootste luchthaven van Nederland

EverUse de beste oplossing voor de grootste luchthaven van Nederland
EverUse de beste oplossing voor de grootste luchthaven van Nederland

Vliegtuigen maken veel lawaai bij het opstijgen, landen en taxiën. Om de reizigers op de grootste luchthaven van Nederland een comfortabel verblijf te geven, moet al dat geluid buiten blijven. EverUse bleek de perfecte oplossing voor deze uitdaging.

Akoestisch ongekend goed

EverUse Circulaire Isolatie is niet alleen een zeer duurzaam isolatiemateriaal, het presteert ook ongekend goed bij geluidisolatie en -absorptie. Dit maakt EverUse bij uitstek geschikt voor situaties waarbij geluidsisolatie noodzakelijk is. De afgelopen jaren is EverUse gebruikt voor grote geluidsstudio’s, bioscopen, discotheken en theaters. Plekken waar een unieke, akoestische prestatie vereist is en geluidsoverlast zeer storend is. Je wilt genieten van een romantische komedie zonder dat de jedi’s van zaal 4 je om de oren vliegen. Of andersom.

Resultaten uit het verleden geven een garantie voor de toekomst

Het succesvol toepassen van ons akoestische isolatie materiaal in deze situaties gaf vertrouwen. Samen me alle betrokken partijen hebben we gekeken naar onze laboratorium- en praktijktesten. Dit gaf ook bij alle betrokken akoestische experts de doorslag. EverUse bleek ook de oplossing om deze enorme uitdaging op de luchthaven op te lossen.

Eenvoudig en zeer snel aan te brengen

Het project stond onder druk, omdat de luchthaven een belangrijke rol vervult voor de Nederlandse economie en vele reizigers dagelijks gebruik maken van de pieren. Uitstel zorgt niet alleen voor ongemak en irritatie, het kost ook veel geld. De tunnels moesten dus zo snel mogelijk afgemaakt worden, zodat ze naar ‘air side’ konden worden verplaatst.

Mede hierom is gekozen voor het EverUse circulaire isolatiesysteem. Met deze akoestische isolatielego bouw je in de helft van de tijd een ontkoppelde akoestische voorzetwand. Hiermee is het project uiteindelijk zeer snel opgeleverd.

Als het hier werkt…

De vliegvelden van Nederland worden zeer streng gereguleerd. Ook voor bouwmaterialen en oplossingen gelden de strengst denkbare normen. Wij zijn enorm trots op de realisatie van dit project. Dit is een bevestiging van de kwaliteit en geschiktheid van EverUse Circulaire isolatie. Als het werkt op een luchthaven, dan is het zeker geschikt voor de rest van de gebouwde omgeving in Nederland.

Het is tijd voor meer vernieuwing in de bouw. Het kan kwalitatief beter én circulair. De materialen zijn er. EverUse is een van de koplopers die met spraakmakende projecten het verschil maakt. Daag ons uit.

Lees meer nieuwsBlog