EverUse den bedste løsning til den største lufthavn i Holland

EverUse den bedste løsning til den største lufthavn i Holland
EverUse den bedste løsning til den største lufthavn i Holland

Fly laver en masse larm når de starter, letter og lander. I Hollands største lufthavn ønsker man at holde denne støj ude, så de rejsende kan få et behageligt ophold når de befinder sig i Schiphol lufthavn. EverUse viste sig at være den perfekte løsni

De akustiske egenskaber er aldrig set før

EverUse Cirkulær Isolation er ikke kun et slidstærkt isoleringsmateriale, det er også yderst godt til lydisolering og absorption. Dette gør EverUse ideel til situationer, hvor lydisolering er nødvendig. I de seneste år er EverUse blevet brugt til store lydstudier, biografer, diskoteker og teatre. Steder, hvor der kræves en unik akustisk ydeevne, og steder hvor støjgener skal minimeres.

Resultater som kan mærkes

Den vellykkede anvendelse af vores akustiske isoleringsmateriale i forskellige sammenhænge, har givet tillid til EverUse. Sammen med alle involverede parter har vi i fællesskab udført tests og forsøg, som har givet os det bedste resultat. Dette var også den afgørende faktor for alle de involverede akustiske eksperter – resultatet skal kunne mærkes. EverUse viste sig at være løsningen på denne enorme udfordring i Hollands største lufthavn.

Let at arbejde med

Projektet var under tidspres, fordi lufthavnen spiller en vigtig rolle for den hollandske økonomi, og mange rejsende bruger lufthavnens terminaler dagligt. Udsættelse ville ikke kun medfører gener og irritation, men også koste mange penge. Projektet skulle derfor afsluttes så hurtigt som muligt.

Dels af denne grund blev det cirkulære isoleringssystem fra EverUse valgt. Med det akustiske isoleringssystem kan du nemt og hurtigt installere isoleringssystemet uden problemer. Derfor var EverUse det sikre valg.


Hvis det fungerer her ...

Lufthavnene i Holland er meget strengt reguleret. De strengeste tænkelige standarder gælder for byggematerialer og løsninger. Vi er meget stolte af realiseringen af ​​dette projekt. Dette er en bekræftelse af kvaliteten og værdien af ​​EverUse´s cirkulære isolering. Hvis det fungerer i en lufthavn som Schiphol, er det bestemt også egnet til andre byggeprojekter.

Det er tid til at være mere innovativ inden for byggeri. Det kan være bedre kvalitet eller cirkularitet. Materialerne findes allerede. Bliv frontløbere sammen med EverUse, vi vil gøre fremtidens byggeprojekter bæredygtige.


Lees meer nieuwsBlog