Everuse en Triboo geven de circulaire toon aan op Building Holland 2019

Everuse en Triboo geven de circulaire toon aan op Building Holland 2019
Everuse en Triboo geven de circulaire toon aan op Building Holland 2019

Deze week is Building Holland 2019. Hét innovatie event voor de bouw en Vastgoed. Van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 april is er een uitgebreid programma.

Deze week is Building Holland 2019. Hét innovatie event voor de bouw en Vastgoed. Van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 april is er een uitgebreid programma in De Rai Amsterdam. We hebben de afgelopen weken al veel geschreven over de uitgebreid aanwezigheid van TRIBOO en Everuse. Bij deze alles in een kort overzicht.

TRIBOO pitched op dinsdag met Greengridz voor community of innovation

Eerder dit jaar lanceerde TRIBOO de circulaire meubelpanelen #GREENGRIDZ op material district. Van het meubelpaneel, gemaakt van het afvalvan natuurlijke cellulose vezels, maak je gezonde en verantwoorde meubelen. Geen toxische stoffen, emissieloos en passend bij mensen die de CO2 uitstoot willen terugdringen. Het paneel is volledig herbruikbaar om andere circulaireproducten van te maken. Op dinsdag 9 april pitcht TRIBOO de innovatie aan de jury.

EverUse pitch haar innovatieve businessmodel

EverUse heeft de eerste circulaire isolatiefabriek ter wereld gerealiseerd. Dankzij ons innovatieve productieproces hebben we een uniek business model. Van afvalkosten maken we grondstofwaarde doordat we onze eigen producten terug kunnen nemen en er binnen 15 minuten weer dezelfde materialen van maken. Tijdens de themadag Vastgoed op 10 April zullen we onze innovatie pitchen bij Cirkelstad Community of Innovation op de Building Holland.

Bekendmaking duurzame top 50

Marc van der Heijden, directeur/eigenaar van TRIBOO en EverUse, staat dit jaar in de Duurzame top 50; de top 50 verduurzamers van de bouw- en vastgoedsector. De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw en vastgoedsector. Wie zijn de koplopers, maken meters, zetten de agenda, werken samen en brengen creativiteit en vernieuwing in? Op woensdagavond 10 april wordt de lijst bekend gemaakt tijdens het Green Tie gala.

EverUse aanwezig met C2C Bouwgroep

9 tot en met 11 april 2019 staat EverUse samen met de Cradle to Cradle bouwgroep op Building Holland in de RAI Amsterdam. Graag heten we iedereen welkom op stand 10.22 waar we graag informeren over de ontwikkelingen en praktische toepassingen rondom circulariteit en gezond en verantwoord bouwen.

TRIBOO en EverUse op diverse innovatie boulevards

Op de Building Holland zijn er diverse stands gereserveerd om de laatst innovaties te laten zien. TRIBOO is hier aanwezig met Greengridz en EverUse laat haar circulare isolatiemateriaal hier zien.

Start een circulaire samenwerking

Wil je actief een bijdrage leveren aan de realisatie van de afval loze maatschappij en wording van de circulaire economie? Wij zijn de hele week aanwezig op Building Holland. Neem contact op voor een kop koffie. Mocht je niet in staat zijn ons te treffen op de beurs, maak dan een afspraak.

Lees meer nieuwsBlog