EverUse genoemd als circulaire innovatie van 2018

EverUse genoemd als circulaire innovatie van 2018
EverUse genoemd als circulaire innovatie van 2018

Vakblad aannemer sluit het jaar af met een nummer over duurzaamheid en circulariteit. EverUse wordt in het blad benoemd als circulaire innovatie van 2018. Vakblad Aannemer is een toonaangevend maandblad in de bouw. Zij zien dat circulair bouwen populairder is dan ooit. En dat is goed om te horen.

In februari schreef Vakblad Aannemer al een twee pagina tellend artikel over EverUse. Hierin werd mooi beschreven waarom EverUse uniek is als circulair isolatiemateriaal; er is geen andere producent die haar eigen producten terugneemt een 100% hergebruikt.

Daarnaast werden de bijzondere isolerende eigenschappen genoemd, begeleid door foto’s van de opening van EverUse door Koning Willem Alexander in januari.

Nu maakt het blad een overzicht van de belangrijkste circulaire producenten van het afgelopen jaar. Wij zijn er trots op om in dit veelzeggende overzicht te staan.

Samen maken we bouwers en aannemers bekend met de mogelijkheden, zodat circulair bouwen in 2019 een vlucht kan nemen. Op naar de afvalloze samenlevingen van de toekomst en gebouwen als grondstofbanken!

Lees meer nieuwsBlog