EverUse og EFKA: de første i Europa med en fuldt cirkulær akustisk løsning til kontorer.

EverUse og EFKA: de første i Europa med en fuldt cirkulær akustisk løsning til kontorer.
EverUse og EFKA: de første i Europa med en fuldt cirkulær akustisk løsning til kontorer.

EverUse og EFKA er de første i Europa, der tilbyder en fuldt cirkulær akustisk løsning, aluminiumsrammer med højkvalitets akustisk materiale. Alle produkter kan returneres til leverandøren i slutningen af ​​deres levetid.

EverUse og EFKA annoncerer deres samarbejde i dag.

Producenten af ​​cirkulær isolering fra papiraffald og producenten af ​​aluminiumsrammer, er gået sammen om at komme ind på akustikmarkedet. De 2 virksomheder har fundet hinanden på baggrund af en stor passion for at fremstille produkter af høj kvalitet, der har den mindst mulige indvirkning på miljøet. Effekten af ​​EverUse, 100% cirkulært akustisk materiale med høj lydabsorption, kombineret med styrken fra EFKA, alle rammer leveret til mål og i enhver ønsket farve, giver et unikt tilbud på markedet.

EverUse cirkulær isolering; produkt af cirkulær kvalitet

EverUse bidrager til en virksomhed uden affald med kun produkter af høj kvalitet. Derfor fremstiller virksomheden et innovativt produkt af affald. EverUse er lavet af naturlige cellulosefibre. Derfor er materialerne bløde for din hud og ikke skadelige for luftvejene. Dette gør produktet yderst velegnet til brug i bæredygtige og sunde bygninger. Med hensyn til lydabsorption scorer EverUse-isolationspladen endda bedre end andre isoleringsprodukter. Fabrikken er designet til fuldt ud at kunne genbruge enhver isolationsplade. Fordi produkterne er af høj kvalitet og formfaste, kan de genbruges i en anden konstruktion.

EFKA tilbyder en innovativ og bæredygtig løsning  

Som producent tager EFKA ansvar for sit produkt. Aluminiumsrammerne kan returneres til firmaet i Holland for at få et nyt liv. I første omgang undersøges det, om rammerne kan bruges en-til-en, til et andet projekt. Hvis dette ikke er muligt, f.eks. gundet størrelse, farve eller beskadigelse, genbruges stel og ændres til brugbart aluminium. På denne måde bevares råmaterialerne altid, og affald forhindres.

Holdbare akustiske skillevægge

Akustiske skillevægge mellem to arbejdsstationer dæmper uønskede lyde. Det stimulerer effektivt arbejde og gør også et rum ryddeligt og hyggeligt. Ud over at forbedre akustikken kan skærmene også ses som en tilføjelse til interiøret. Skillevæggene kan tilpasses på begge sider med et almindeligt tryk eller et tryk efter eget valg.

Lees meer nieuwsBlog