Greengridz kombineret med EverUse. Det første akustiske møbelpanel i verden som er 100% bio-baseret og lavet af affald

Greengridz kombineret med EverUse. Det første akustiske møbelpanel i verden som er 100% bio-baseret og lavet af affald
Greengridz kombineret med EverUse. Det første akustiske møbelpanel i verden som er 100% bio-baseret og lavet af affald

Takket være den uldne struktur absorberes lyden fantastisk godt og isoleres både ved høje og lave frekvenser. Absorption er 100% ved 4 cm tykkelse.


Efter 20 års materialeudvikling blev EverUse-fabrikken officielt åbnet for to år siden af ​​HRH Willem Alexander. Dette var startskuddet for verdens første cirkulære isoleringsfabrik. Målet var kompromisløst - at få en industriel indvirkning på realiseringen af ​​et affaldsfrit samfund og udviklingen af ​​den cirkulære økonomi.


DU KAN IKKE FORANDRE VERDEN ALENE!

Det er vigtigt at samarbejde med andre for at bringe cirkulære løsninger på markedet og dermed realisere ​​vores vision og mål. EverUse-teknologien er en isoleringsløsning som er mere bæredygtig både indenfor sundhed, genanvendelighed, reduktion og lagring af CO2.

EverUse er isoleringsprodukter af høj kvalitet. På grund af den bedste lydisolering og -absorption, termiske egenskaber, fugtregulering og faseforskydning er EverUse et sundt og ansvarligt valg, når det kommer til professionel cirkulær isolering.

ET AKUSTISKE PANEL FRA #GREENGRIDZ OG EVERUSE ER DET BEDSTE I KLASSEN

De akustiske paneler mellem skrivebordene fungerer fremragende.

Det er vigtigt, at lyden absorberes så meget som muligt, hvis mange mennesker arbejder i et åbent rum. Dette giver akustisk komfort, så folk kan arbejde uforstyrret. Takket være den uldne struktur absorberes lyden fantastisk godt og isoleres ved både høje og lave frekvenser. Et bedre materiale med hensyn til ydeevne findes ikke.

FANTASTISK AKUSTISK ABSORPTION

Vores materiale har en fremragende lydabsorption. Den gennemsnitlige lydabsorptionskoefficient for en tykkelse på 40 mm er 1. Dette betyder, at 100% af lydbølgerne absorberes i isoleringsmaterialet. Både i høje og lave frekvenser. Lyden hopper ikke længere gennem rummet, og forhindre dermed træthed, irritation og gener fra støj. I stedet skabes et behageligt og fredeligt miljø med EverUse.

Sundt, værdifuldt og genanvendeligt

EverUse er den første isoleringsfabrik i verden, der er Cradle to Cradle-certificeret. Produktet produceres uden indhold af skadelige og giftige stoffer. EverUse's cirkulære isoleringsmaterialer er fremstillet i Friesland af papirog papaffald. Med Cradle to Cradle-certifikatet er EverUse et komplet og cirkulært alternativ til eksisterende isoleringsmaterialer.

SPAR OG OPBEVAR CO2 MED DE ALSIDIGE AKUSTISKE PANELER

EverUse-teknologien hæver kvaliteten for isoleringsløsninger. Alle isoleringsløsninger skal være bæredygtige indenfor både sundhed, genanvendelighed, reduktion og lagring af CO2. EverUses akustiske paneler er lavet af papir og papaffald. Det samlede CO2 aftryk med produktion og logistik i kæden, har samlet et negativt CO2-aftryk på -1 kg CO2 / kg produkter og bidrager således betydeligt til reduktion og lagring af CO2.

Sammen gør vi mængden af ​​affald mindre og den cirkulære økonomi til en virkelighed

Ved at udstyre et kontor med de akustiske #GREENGRIDZ-paneler fyldt med EverUse, forvandler du værdiløst affald til værdifulde sunde og cirkulære arbejdspladser. For eksempel kan du ved at indrette dit kontor påviseligt bidrage til realiseringen af ​​et affaldsfrit samfund og udviklingen af ​​den cirkulære økonomi.

Lees meer nieuwsBlog