Kundehistorier: Everuse og Corona virus - COVID19

Kundehistorier: Everuse og Corona virus - COVID19
Kundehistorier: Everuse og Corona virus - COVID19

Sidste uge modtog vi en god historie fra en af ​​vores kunder, som vi gerne vil dele med dig. Når du læser titlen, tænker du sandsynligvis "Hvordan kan EverUse og Corona virus forbindes?".

Hans navn er Bart van der Werf, han er fra Holland. Bart arbejder hos Kraaijvanger arkitekter og har også sit eget firma BW-Bouwadvies. Med dette giver han rådgivning til byggesektoren (producenter, leverandører, entreprenører, installatører, arkitekter og brugere) i at træffe sunde og korrekte valg til deres byggeprojekter.

På et byggeprojekt, hvor sund og cirkulær isolering skulle være løsningen, lærte Bart EverUse at kende. Cradle-to-Cradle-certificeret isolering fremstillet af celluloseaffald fra papir og pap var det perfekte produkt til denne opgave. Det blev hurtigt tydeligt, at Bart delte den samme lidenskab som EverUse, når det kommer til sunde og cirkulære produkter der tager ansvar for deres forbrug.


HISTORIEN OM BART VAN DER WERF

Verden har ændret sig betydeligt de seneste måneder. Corona sørgede for, at det meste af livet pludselig foregik i hjemmet. Dette var også tilfældet med Bart og hans familie, hvor de 5 familiemedlemmer regelmæssigt arbejdede på samme tid bag laptops, Ipads og telefoner.

Familien bor i et hus bygget i 1980'erne. Skillevæggene mellem soveværelserne er meget tynde og blokerer ikke lyden særlig godt. Nu hvor alle pludselig var hjemme, men stadig var travlt beskæftiget med skoleopgaver eller arbejde, så var der brug for mere stilhed indenfor husets fire vægge.

Et af de systemer EverUse fremstiller, består af en afkoblet fastgørelsesvæg. Sådan en ville jeg også have i vores eget hus, fortæller Bart ”sunde cirkulære materialer i børnenes værelser”. Varerne ankom pænt pakket (18m2 modulære isoleringspaneler). Montering var meget let. Jeg har aldrig selv installeret en fastgørelsesvæg med gipsplader, så jeg var i tvivl om det kunne lade sig gøre.

”For os og vores børn er sunde materialer og genanvendelse vigtigt” - Bart. Under monteringen af isoleringen, hjalp familiens børn og de bemærkede hurtigt at isoleringen bestod af genanvendt affald. ”Far, du kan endda se nogle breve her i isoleringen”. Vi har nu levet næsten to uger med den nye isolering, og børnene er glade! Lydisoleringen mellem værelserne er blevet meget bedre. Vi kan kun anbefale produkterne og den lette montering.

Mission fuldført!

Lees meer nieuwsBlog