Med EverUse modulære isoleringsplader kan du hurtigt slippe af med dine støjgener!

Med EverUse modulære isoleringsplader kan du hurtigt slippe af med dine støjgener!
Med EverUse modulære isoleringsplader kan du hurtigt slippe af med dine støjgener!

Banebrydende akustiske løsninger løser støjgener revolutionært

Med de akustiske løsninger fra EverUse hører støjgener til fortiden.

Hvem kender ikke lyden af ​​gøende hunde, klaverundervisning, skrigende børn, biler der kører forbi, lyden af hæle som rammer gulvet og så videre. Lyde, der ikke er lavet af dig selv, men af ​​andre. Lyde, der forstyrrer den ro du gerne vil have omkring dig. Lyde, der skaber ubehagelige situationer, forstyrrer forholdet mellem mennesker og har en negativ indvirkning på mental og fysisk sundhed - hvis ikke det løses. Disse gener sker oftest fordi huset eller bygningen er dårligt isoleret. Med de akustiske løsninger fra EverUse høre støjgener til fortiden.

Everuse modulære akustiske isoleringsplader

Med det modulære isolationssystem kan du isolere nemt og hurtigt med ansvarligt og sundt materiale. Pladerne bruges til at isolere vægge og tage både akustisk og termisk. Det innovative affjedringssystem giver kobling mellem ydre væg og papirulden, dette gør den akustiske ydeevne uden sammenligning med andre produkter i denne kategori. Fordi der ikke er nogen direkte forbindelse mellem pladerne, i kombination med papirulden af cellulosefibre, absorberes lyden fuldstændigt.

Opsætning af vægge på den halve tid

Normalt opbygges fastholdelsesvægge altid ved at flisse væggen. Efter at lægterne er placeret, isoleres mellemrummene imellem, og derefter forsegles væggen med gips. Med EverUse-isoleringssystemet er isoleringsmaterialet med efterbehandling fastgjort direkte til væggen. Dette giver dig mulighed for at isolere en væg eller taghætte på halve tiden. Det sparer arbejdskraftomkostninger

Termisk og akustisk virkning med et panel

Isoleringspladen giver god varmeisolering. Takket være lambdaværdien af ​​cellulose (0,037) holdes varmen inde. Og takket være EverUses overlegne akustiske isolering reduceres støj. EverUse’s egenskaber er næsten dobbelt så godt som traditionelt isoleringsmateriale på lydabsorption og isolering. Med en relativt tynd isoleringsvæg er støj udefra eller fra naboerne forsvundet.

Med et sundt produkt af affald kan du opbevare CO2

EverUse er cirkulært isoleringsmateriale fremstillet af papiraffald. Papiret består af cellulosefibre, der engang er blevet ekstraheret fra træ. Dette betyder, at den CO2, som træet bruger på at vokse, er lagret i materialet. Uden genanvendelse af papiraffaldet går dette hurtigt til forbrændingsanlægget. Med EverUse gemmer du CO2 i bygningen i årtier. Og hvis det frigives igen, kan det genanvendes til nyt isoleringsmateriale. På den måde bevarer vi værdien af ​​vores råvarer og reducerer CO2-udledninger.

Brug din købekraft til at reducere mængden af ​​affald og reducere CO2

Ved at bruge din købekraft aktivt kan du bidrage til en ansvarlig anvendelse af vores råvarer. Med EverUse får du et værdifuldt cirkulært produkt. Dit hjem, kontor eller skolebygning bliver en værdifuld ressourcebank med sunde materialer. Og hvis materialerne ikke længere skal bruges, kan vi omdanne det til et nyt EverUse isoleringsmateriale uden at bruge nye råvarer.

Lees meer nieuwsBlog