MET DE EVERUSE MODULAIRE VOORZETWAND BENT U SNEL VAN UW GELUIDOVERLAST AF!

MET DE EVERUSE MODULAIRE VOORZETWAND BENT U SNEL VAN UW GELUIDOVERLAST AF!
MET DE EVERUSE MODULAIRE VOORZETWAND BENT U SNEL VAN UW GELUIDOVERLAST AF!

Met de akoestische oplossingen van EverUse behoort geluidsoverlast tot de verleden tijd.

Wie kent de geluiden niet van, blaffende honden, piano lessen, schreeuwende kinderen, voorbij rijdende auto’s, tikgeluiden van hakken, doorspoelen van toiletten en ga zo maar door. Geluiden die niet gemaakt worden door uzelf maar door anderen. Geluiden die uw omgeving en rust verstoren. Geluiden die zorgen voor vervelende situaties, relaties tussen mensen verstoren en een negatief effect hebben op geestelijke en lichamelijke gezondheid als ze niet worden opgelost. Deze overlast wordt vaak veroorzaakt doordat simpelweg de woning of het gebouw slecht geïsoleerd is. Met de akoestische oplossingen van EverUse behoort geluidsoverlast tot de verleden tijd.

EVERUSE MODULAIRE AKOESTISCHE PANELEN

Met het Modulair Isolatie Paneel kunt u razend snel, verantwoord en gezond isoleren. Het paneel wordt toegepast om wanden en daken zowel akoestisch als thermisch te isoleren. Het innovatieve ophangsysteem zorgt voor ontkoppeling waardoor de akoestische performance ongeëvenaard is. Doordat er geen directe verbinding is tussen de platen in combinatie met de wollige structuur van de EverUse cellulose vezels wordt het geluid volledig geabsorbeerd.

EEN VOORZETWAND PLAATSEN IN DE HELFT VAN DE TIJD

Normaal worden voorzetwanden altijd opgebouwd door de muur uit te rachelen. Nadat de rachels zijn geplaatst, worden de tussenruimten geïsoleerd en vervolgens wordt de muur dichtgezet met gips. Met het EverUse isolatiesysteem wordt het isolatiemateriaal met afwerking erop, direct op de muur bevestigd. Hierdoor isoleer je een wand of dakkap in de helft van de tijd. Dat bespaart arbeidskosten

THERMISCH EN AKOESTISCH ISOLEREN MET EEN PANEEL

De voorzetwand zorgt voor een goede thermische isolatie. Dankzij de lambda waarde van cellulose (0.037) wordt de warmte binnen gehouden. Én dankzij de superieur akoestische isolatie van EverUse wordt geluid tegen gegaan. EverUse presteert op geluidsabsorptie en -isolatie bijna twee keer zo goed als traditioneel isolatiemateriaal. Met een relatief dunne voorzetwand is het lawaai van buiten of van de buren verdwenen.

MET GEZOND PRODUCT GEMAAKT VAN AFVAL SLA JE CO2 OP

EverUse is circulair isolatiemateriaal gemaakt van papierafval. Het papier bestaat uit cellulose vezels die ooit zijn gewonnen uit hout. Dat betekent dat de Co2, die de boom gebruikt om te groeien, in het materiaal zit opgeslagen. Bij papierrecycling gaat dit binnen twee jaar de verbrandingsoven in. Met EverUse sla je Co2 voor decennia op in het gebouw. En mocht het weer vrijkomen, dan nemen wij het terug in onze fabriek in Sneek en maken we er weer opnieuw isolatiemateriaal van. Zo behouden we de waarde van onze grondstoffen en verkleinen we de Co2 emissie.

GEBRUIK UW KOOPKRACHT OM DE AFVALBERG TE VERKLEINEN EN CO2 TE REDUCEREN.

Met EverUse krijgt u een waardevol circulair product waarmee u met uw koopkracht actief kan bijdragen aan het verantwoord omgaan met onze grondstoffen. Uw woning, kantoor of school gebouw wordt een waardevolle grondstoffen bank van gezonde materialen. En als u het niet meer gebruikt geeft u het aan ons terug, krijgt u van ons de grondstofwaarde en wij maken van een EverUse plaat weer een EverUse plaat zonder gebruik te maken van nieuwe grondstoffen.

Lees meer nieuwsBlog