MET EVERUSE INSIDE SLA JE CO2 EN WAARDEVOLLE NATUURLIJKE VEZELS OP!    

MET EVERUSE INSIDE SLA JE CO2 EN WAARDEVOLLE NATUURLIJKE VEZELS OP!    
MET EVERUSE INSIDE SLA JE CO2 EN WAARDEVOLLE NATUURLIJKE VEZELS OP!    

EverUse heeft een negatieve CO2 footprint van -1 kg CO2/kg product en draagt hiermee wezenlijk bij aan de reductie en opslag van CO2 in gebouwen.

EverUse INSIDE is het samenwerkingsprogramma van EverUse voor de ontwikkeling van circulaire waarde ketens. De EverUse technologie verduurzaamd bestaande isolatie oplossingen op het gebied van gezondheid, herbruikbaarheid, reductie en opslag van CO2.

Daarnaast veredelen alle andere positieve eigenschappen van het materiaal de standaard lineaire isolatie oplossingen tot topkwaliteit isolatieproducten. Door best in class geluidisolatie en absorptie, thermische eigenschappen, vochtregulatie en fase verschuiving is EverUse een gezonde en verantwoorde keuze als het gaat om professioneel circulair isoleren.

CO2 WORDT OPGESLAGEN IN HET GEBOUW EN REDUCEERT CO2 FOOTPRINT

Gemaakt van papier en kartonafval (cellulose=CO2) wordt de CO2 opgeslagen in het gebouw. EverUse heeft een negatieve CO2 footprint van -1 kg CO2/kg product en draagt hiermee wezenlijk bij aan de reductie en opslag van CO2.

UW GEBOUW ALS WAARDEVOLLE GRONDSTOFFENBANK

Uw gebouw als grondstoffenbank is vandaag al een realiteit. EverUse circulaire isolatie is een CradletoCradle product. Geen schadelijke vezels of giftige stoffen als formaldehyde en inkt zorgen voor een gezond, waardevol en herbruikbaar bouwmateriaal.

AFVAL = VALUTA

Als waardeketen nemen wij verantwoordelijkheid voor onze hoge kwaliteit grondstoffen. Dus als u er klaar mee bent, gaan wij er mee door. Als EverUse uit de gebouwen wordt gehaald, wordt het in Sneek gewogen en betalen wij de grondstofwaarde per kilo terug. Dit is alleen mogelijk, doordat wij als producent verantwoordelijkheid nemen en de grondstof ook echt kunnen hergebruiken in onze fabriek in Nederland.

Daarna zorgen wij er voor dat de EverUse grondstof opnieuw zijn weg vind naar een andere gebouw in de vorm van vlokken, matten of panelen. We gooien niets meer weg en grondstoffen gaan nooit meer verloren. AFVAL bestaat NIET!

Lees meer nieuwsBlog