OCEE LANCEERT PRODUCTLIJN MET EVERUSE INSIDE

OCEE LANCEERT PRODUCTLIJN MET EVERUSE INSIDE
OCEE LANCEERT PRODUCTLIJN MET EVERUSE INSIDE

Tijdens het Londen Design Festival 2018 heeft Ocee, een van de grootste meubelfabrikanten van Engeland, haar akoestische, circulaire productlijn Positive Sound gelanceerd.

Ocee neemt als innovator de stap om een akoestische lijn te ontwikkelen die hoogwaardige esthetiek, best-in-class akoestische eigenschappen en circulariteit verenigt in één product.

Ocee is hiermee de volgende grote producent die meedoet aan het EverUse INSIDE programma. De producten krijgen het EverUse Inside Label. Dit staat voor excellente akoestische prestatie, Cradle 2 Cradle gecertificeerd en 100% circulariteit.

Samen met de beste akoestische engineers hebben Ocee en EverUse negen maanden gewerkt aan de ontwikkeling. De testresultaten waren verbluffend met een uitkomst van 100% absorptie en een A-rating op akoestiek. De lancering in Londen is het startschot voor de Europese uitrol van de collectie. Ocee heeft meer dan 200 verkooppunten in Europa, waaronder in Nederland, waar de producten met EverUse te zien zullen zijn.

Samen maken we impact op weg naar de realisatie van afval loze steden en wording van de circulaire economie.

Lees meer nieuwsBlog