Razend snel monteren met het EverUse Modulair Isolatie Paneel

Razend snel monteren met het EverUse Modulair Isolatie Paneel
Razend snel monteren met het EverUse Modulair Isolatie Paneel

EverUse is de enige circulaire isolatiefabrikant ter wereld. Met elk EverUse product dat u koopt, maakt u de afvalberg kleiner, het comfort in uw gebouw groter en gaan onze grondstoffen nooit meer verloren.

Met het Modulair Isolatie Paneel kunt u razend snel, verantwoord en gezond isoleren. Het paneel wordt toegepast om wanden en daken zowel thermisch als akoestisch te isoleren. Het innovatieve ophangsysteem zorgt voor ontkoppeling waardoor de akoestische performance ongeëvenaard is. Doordat er geen directe verbinding is tussen de platen in combinatie met de wollige structuur van de EverUse cellulose vezels wordt het geluid volledig geabsorbeerd.

Met EverUse zit u er warmpjes bij, heeft u geen last meer van de buren of uw nieuwe warmtepomp en bespaart u 50% montage tijd t.o.v. traditionele technieken.

Met EverUse krijgt u een waardevol circulair product waarmee u met uw koopkracht actief kan bijdragen aan het verantwoord omgaan met onze grondstoffen. Uw woning, kantoor of school gebouw wordt een waardevolle grondstoffen bank van gezonde materialen. En als u het niet meer gebruikt geeft u het aan ons terug, krijgt u van ons de grondstofwaarde en wij maken van een EverUse plaat weer een EverUse plaat zonder gebruik te maken van nieuwe grondstoffen.

Lees meer nieuwsBlog