RITSWAND STAPT OVER OP EVERUSE CIRCULAIRE AKOESTISCHE ISOLATIE

RITSWAND STAPT OVER OP EVERUSE CIRCULAIRE AKOESTISCHE ISOLATIE
RITSWAND STAPT OVER OP EVERUSE CIRCULAIRE AKOESTISCHE ISOLATIE

Het simpelweg vervangen van de traditionele akoestische isolatie plaat door de circulaire EverUse isolatieplaat bracht alleen maar duurzame voordelen.

Organisaties worden geconfronteerd met steeds sneller veranderende markten. Om relevant te blijven moet je flexibel en snel kunnen inspelen op deze ontwikkelingen met je organisatie. De manieren waarop de samenwerking tussen de mensen gefaciliteerd wordt die deze prestatie moeten gaan leveren is hierin cruciaal om een goed rendement te kunnen behalen. De flexibiliteit van de kantoor inrichting en de akoestiek van geluid speelt hierbij een belangrijke rol. Zeker nu die ook nog eens gezond moet zijn met een lage CO2 uitstoot en circulair.  

DE CIRCULAIRE WANDOPLOSSING MET EEN RITS VOOR EEN FLEXIBELE KANTOORINDELING

De Ritswand is een flexibel en modulair wandensysteem dat door middel van ritssluitingen wordt gemonteerd en gedemonteerd. Het is ontwikkeld als flexibel en circulair alternatief voor de traditionele binnenwandsystemen en biedt volledige creatieve vrijheid. De Ritswand® kan worden geconfigureerd in vele verschillende formaten. Naast gebruik als open of gesloten ruimte, kan de Ritswand® ook tegen het bestaande plafond aangesloten worden. Voordeel hiervan is dat men gebruik kan maken van de al aanwezige technische voorzieningen zoals verlichting, klimaat en ventilatie. Ruimtes kunnen worden gekoppeld; perfect voor het creëren van kantoren-, meeting-, pauze- of telefoonruimtes.

DE RITSWAND MET EVERUSE INSIDE ALLEEN MAAR WAARDEVOLLE VOORDELEN

Bouwen met flexibele wand systemen van gezonde, herbruikbare materialen met een lage CO2 footprint wordt de norm. Ritswand besloot de bestaande niet circulaire isolatie te vervangen voor de akoestische isolatie van de Nederlandse isolatieproducent EverUse. Door het simpelweg vervangen van de lineaire isolatie plaat voor de circulaire isolatie plaat van EverUse verbeterde in een klap de complete constructie als het gaat over duurzaamheid en geluid. De akoestische performance verbeterde aanzienlijk. Door het Cradle to Cradle gecertificeerde materiaal waren er geen schadelijke vezels of toxische stoffen als formaldehyde meer in de constructie aanwezig. Bij elke kilo EverUse die er in de wand gestopt wordt onttrek je een kilo CO2 aan het mileu en sla je ook nog eens CO2 op. Aan het einde van de gebruiksduur ontvangt de klant voor de EverUse vulling de waarde van 100 euro per ton in plaats van een factuur voor de verwerking van schadelijke vezels die ongeveer ligt op 400 euro per ton. Dat noemen wij nou echt duurzame voordelen.      

DE RITSWAND MET EVERUSE INSIDE KAN AFGEWERKT WORDEN IN EEN ONEINDIGE VARIËTEIT

Elk aspect, formaat, configuratie en afwerking, kan worden gespecificeerd naar behoeven. Zo kunnen de wanden worden bekleed naar keuze met onder andere glas, stof, hout, metaal, whiteboard, etc. Het frame kan worden gecoat in elke gewenste RAL kleur, tevens zijn ook de ritsen in tientallen verschillende kleuren verkrijgbaar. Geïntegreerde hoogwaardige, slimme LED verlichting en ventilatie. Weggewerkte elektra en data contacten. Koppelbare ruimtes met gedeelde muren. Open of gesloten plafonds. Het is bijna te veel om op te noemen.

100% FLEXIBILITEIT EN HERBRUIKBAAR DOOR HET RITS SYSTEEM

Door units van Ritswand zijn zowel bij groei als krimp flexibel te gebruiken. De minimum oppervlakte bedraagt 5,4 vierkante meter. Door units te schakelen kunnen grotere ruimtes worden gerealiseerd. De ritswanden en panelen hebben een standaard maatvoering (2.60 meter hoog en 89.5 centimeter breed) en worden geplaatst in aluminium grondprofielen. De units staan los van plafonds, muren en vloeren en vergen dus geen bouwkundige aanpassingen. De units voldoen aan alle geluidseisen.

TOT 50% SNELLERE MONTAGE DAN TRADITIONEEL WANDSYSTEEM EN GEEN SPOOKKOSTEN

Door het slimme systeem bespaart u direct op arbeidskosten bij de installatie. Niet alleen de eerste keer maar keer op keer op keer op keer. Daarnaast krijgt u als de ruimte moet worden veranderd geen onverwachte verassingen in de vorm van herstelkosten. doordat de wand los maakbaar is ontworpen. Dus geen schade aan vloer, wand of plafond. De wand wordt nagenoeg gereedschap loos geïnstalleerd zodat ook de omgeving er nagenoeg geen hinder van ondervindt

MODULAIR EN UITWISSELBAAR

De ritswanden, panelen, plafonds, vloeren en andere onderdelen van de units zijn uitwisselbaar. Ze kunnen vele malen worden hergebruikt. Alles is los maakbaar ontworpen en wordt aan elkaar verbonden door het gepatenteerde rits systeem. Wilt u een andere indeling ritst u eenvoudig de wanden los. Maak de nieuwe ruimte indeling en rits dezelfde elementen weer en in een mum van tijd bent u klaar.

SAMEN WERKEN OM VERSPILLING TE MINIMALISEREN EN VERANTWOORD OM TE GAAN MET ONZE GRONDSTOFFEN

Lees meer nieuwsBlog