SAMENWERKING EVERUSE EN INTRIC ACOUSTICS OPENT EEN NIEUWE DIMENSIE IN AKOESTIEK.  

SAMENWERKING EVERUSE EN INTRIC ACOUSTICS OPENT EEN NIEUWE DIMENSIE IN AKOESTIEK.  
SAMENWERKING EVERUSE EN INTRIC ACOUSTICS OPENT EEN NIEUWE DIMENSIE IN AKOESTIEK.  

Beide organisaties bieden een revolutionaire oplossing als het gaat over diffusie en absorptie om een van de meest gehoorde klachten in de Nederlandse kantoren op te lossen. Geluid.

Beide organisaties bieden een revolutionaire oplossing in diffusie en absorptie om een van de meest gehoorde klachten in de Nederlandse kantoren op te lossen; geluid.

Vandaag maakten EverUse circulaire isolatie en Intric Acoustics hun nieuwe samenwerking bekend aan de markt. Marc van der Heijden, directeur EverUse en René Ritmeijer en Arwin Hidding, directie Intric Acoustics presenteerden 4 innovatieve akoestische panelen die zijn samengesteld uit het absorberende materiaal van EverUse in combinatie met 3D geprinte diffusors van Intric Acoustics. Beide organisaties bieden een revolutionaire oplossing op het gebied van diffusie en absorptie om slecht geluid - een van de meest gehoorde klachten in de Nederlandse kantoren - op te lossen.

INNOVATIEVE AKOESTISCHE PANELEN WAAR JE STIL VAN WORD.

De innovatieve akoestische panelen combineren natuurlijke patronen met akoestische functionaliteit. De vormen worden door een algoritme gegenereerd op basis van akoestische berekeningen. De breedband diffusors zijn zo ontwikkeld dat ze op een groot frequentiebereik het geluid diffuus maken. Als het geluid tegen de diffusor aan botst, wordt het opgebroken waardoor het de echo uit de ruimte haalt. Het EverUse akoestisch isolatiemateriaal dat is verwerkt in de panelen zorgt voor absorptie met als effect dat de nagalmtijd in de ruimte vermindert. Ruimtes worden daardoor rustiger, zodat werknemers zich beter kunnen concentreren.

WIJ DOEN HET ANDERS DAN DE REST!

Elke ruimte is uniek qua vorm, qua inrichting en combinatie van gebruikte materialen in het interieur. Ook spelen de activiteiten die verricht worden door de mensen in de ruimte een grote rol. Toch worden er gewoonlijk standaard producten aangeboden voor specifieke problemen en wordt een adequate oplossing slechts benaderd, omdat het simpelweg niet maakbaar is. Hier onderscheidt het innovatieve paneel zich van alle andere panelen in de huidige markt. Wij maken het onmogelijke mogelijk.

ROBOTISCH 3D GEPRINTE HOGE EN LAGE RESOLUTIE PATRONEN.  

Speciaal ontwikkelde software berekent op welke plaats en in welke mate absorptie en diffusie in de ruimte nodig is. De algoritmes berekenen aan de hand van alle variabelen in de ruimte een patroon dat de beste prestatie levert. Met een keuze uit ruim 3000 patronen krijgt elke ruimte een unieke oplossing. Volledig gebaseerd op alle variabelen van de ruimte en toegespitst op het gebruik en de inrichting van de ruimte. Zo wordt een akoestisch optimum bereikt op basis van functionaliteit en esthetiek. Eenmaal berekend gaat het ontwerp met een druk op de knop naar de 3D robot printer en wordt de vorm en het paneel gematerialiseerd.

KANTOREN VOOR HET OOG EN OOR ONTWORPEN.

Door akoestiek een plek te geven in het ontwerp van het kantoor werken mensen met meer plezier en is er minder verlies van productiviteit. Onrustig geluid op de werkplekken dat zorgt voor frustratie, vermoeidheid, stress en hoofdpijn behoren definitief tot het verleden.

Met onze data maken we de geluidsproblemen inzichtelijk en ontwerpen wij een oplossing die past bij de ruimte. Zo zorgen wij heel gericht dat iedereen zich niet langer stoort aan datgeen dat ons allen verbindt. Geluid.

Lees meer nieuwsBlog