Spar CO2 med cirkulære isoleringsflager af cellulose

Spar CO2 med cirkulære isoleringsflager af cellulose
Spar CO2 med cirkulære isoleringsflager af cellulose

Ved at isolere bygninger med EverUse omdanner du værdiløst affald til værdifulde, sunde og cirkulære indendørsmiljøer.

Spar på dit CO2-aftryk med isolering af naturlige materialer

I Nordamerika, og Skandinavien og europæiske lande som Tyskland anvendes cellulose isolerings papiruld ofte på grund af de klimavenlige egenskaber. Cellulose er et naturligt produkt og har alle de fordele, der følger med det. Det er biobaseret, biologisk nedbrydeligt og udleder ikke sundhedsskadelige stoffer.


Hos EverUse fremstiller vi vores cirkulære isolerings papiruld af affald. Med dette er vi med til at løse vores fælles affaldsproblem, og samtidig sikrer vi, at isoleringsmaterialer aldrig bliver til affald igen. Vores isolering kan genanvendes, når du er færdig med det. På denne måde opbevares CO2 i vores bygninger og bidrager til at reducere CO2-udledninger.

Everuse for en mere bæredygtig konstruktion

Byggebranchen er en af ​​de mest forurenende industrier i verden. At fremstille cement alene udleder hele 9% af vores samlede CO2-udledning, næsten tre gange så meget som luftfart. Løsningen på dette er bæredygtige bygninger af træ. Ved at bruge træelementer sammen med EverUse til opførelsen af ​​vores bygninger, skaber vi en forsyning med råvarer af høj kvalitet til fremtidige generationer. Når bygningerne ikke længere skal benyttes eller hvis de skal tilpasses på ny, så kan materialerne genanvendes.

Værdierne ved EverUse’s cirkulære isolerings papiruld

- Optimail lydisolation af vægge: celluloseisolering har en termisk og akustisk isoleringseffekt, hvilket gør støjgener samt varme og kulde til fortid.

- Cellulose har en meget lav varmeoverførsel mellem det udefra til det indefra. Som et resultat af dette tager det meget længere tid, før et rum eller en bygning opvarmes ved varme påvirkning fra udetemperaturen.

- Cellulose isoleringsmateriale er lugtfrit, og har en meget lang levetid og kan endda genanvendes.

- Celluloseisolering er i stand til at absorbere op til 30% af sin vægt i vand, hvilket reducerer risikoen for kondens og fugt i væggene.

- Isoleringsmaterialer af cellulose forårsager ikke irritation såsom kløe.


Sammen gør vi affaldsbjerget mindre og den cirkulære økonomi til virkelighed

Ved at isolere en bygning med EverUse omdanner du værdiløst affald til værdifulde sunde og cirkulære miljøer. På denne måde kan bygningen påviseligt bidrage til realiseringen af ​​et affaldsfrit samfund og udviklingen af ​​den cirkulære økonomi.

Lees meer nieuwsBlog