STEM OP ONS! EverUse genomineerd voor The Green Quest Award

STEM OP ONS! EverUse genomineerd voor The Green Quest Award
STEM OP ONS! EverUse genomineerd voor The Green Quest Award

EverUse is genomineerd voor de Green Quest Award als meest duurzame doener van BV Nederland. STEM OP ONS VIA WWW.THEGREENQUEST.NL/STEM

Maandenlang is voor The Green Quest gezocht naar de meest duurzame ondernemers van Nederland. De zoektocht is bijna ten einde. Op  maandag 1 juli wordt de winnaar van The Green Quest 2019 bekend in CIRCL Amsterdam.

Stem op ons

EverUse is genomineerd voor de Green Quest Award als meest duurzame doener van BV Nederland. Om de Award mee naar huis te nemen speelt uw stem een belangrijke rol. Stem daarom de komende twee weken van 17 juni vanaf 12.00 uur tot een uur voor het event op maandag 1 juli 14.00 uur op EverUse via www.thegreenquest.nl/stem.

Laten wij samen een sterk signaal afgeven! Onze grondstoffen belanden niet langer als afval in de verbrandingsovens. EverUse zorgt dat waardeloos afval verandert in waardevol circulair isolatie materiaal. Zonder schadelijke vezels, zonder giftige stoffen, negatieve CO2 footprint en oneindig herbruikbaar. Afvalkosten veranderen in grondstofwaarde en de afval loze maatschappij en circulaire economie worden realiteit.

Breng nu je stem uit.

Lees meer nieuwsBlog