De waarde van onze circulaire producten.

Geweldige akoestische eigenschappen

EverUse® Isolatiemateriaal is getest door DPA Caubergh-Huygen en scoorde tijdens deze test best-in-class. De geluidsabsorptie is zeer hoog. Zelfs bij een zeer geringe dikte van het materiaal. Daardoor zijn onze producten buitengewoon geschikt voor situaties waarbij akoestiek belangrijk is. Denk aan kantoortuinen, evenementencentra, sportlocaties, bioscopen, etc.

EverUse akoestische isolatie icoon

100% circulair en gemaakt van afval

EverUse maakt uitsluitend circulaire producten van afval. Met elke mat die u koopt, verkleint u dus de afvalberg. U mag onze mat nooit weggooien, want wij maken er altijd weer nieuwe producten van. Zo draagt het gebruik van EverUse bij aan een mooiere wereld. En helpt het u met uw duurzaamheidsambities, CO2 reductie en de toekomstige waarde van uw vastgoed.

EverUse circulaire isolatie icoon

Extra comfort dankzij de thermische isolatie

Onze producten gebruiken de natuurlijke isolatiekracht van cellulose. Daarmee houden we uw gebouw warm in de winter en koel in de zomer. U kunt op deze manier het comfort verhogen, terwijl u uw negatieve impact op het milieu kunt verkleinen.

EverUse thermische isolatie icoon

Gemaakt in Nederland

Een van de principes van de circulaire economie; stimuleer lokale productie en recycling. Als u EverUse koopt, transporteert u geen producten uit het buitenland. In plaats daarvan ondersteunt u de Nederlandse vakmensen die lokaal produceren in het noorden van Nederland. Dat is goed voor het milieu en onze economie.

EverUse gemaakt in Nederland icoon

Superieure vochtregulatie

Vochtregulatie is belangrijk voor de gezondheid van uw mensen. Ons product draagt hieraan bij doordat het waterdamp kan opnemen en afstoten. Zo ondersteunen EverUse producten een gezond klimaat in uw gebouw.

EverUse Vochtregulering icoon

Gezonder om mee te werken en irriteert niet

Elke mat wordt gemaakt van geupcycled papier. Daarom irriteert het de huid en luchtwegen niet. Dat is prettig voor de verwerkers op korte termijn. En prettig voor de gebruikers van het gebouw op lange termijn. U voorkomt hiermee een risico op gezondheidsklachten.

EverUse gezond icoon

Extra veilig, dankzij de brandvertraging

Ons product is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Dat betekent dat wij aan de strengste eisen voor brandveiligheid voldoen. Ons product is niet brandbaar, er komt geen schadelijke rook vrij en er vallen geen brandende druppels vanaf. Zo kunt u veilig wegkomen als er iets mis gaat.

EverUse brandwerend icoon